Αποτρέψτε τον εαυτό σας από καρδιακές παθήσεις

Καρδιακή προσβολή και, επίσης, τα σημάδια είναι η επίπτωση της προοδευτικής καρδιακής νόσου, και την ίδια στιγμή, σύμφωνα με το χειρόγραφο, την προσωπικότητά της. Μια καρδιακή ανακοπή συμβαίνει κάθε χρόνο σχετικά με 100 χιλιάδες άτομα, οπότε θα πρέπει να αυξήσει τις γνώσεις σας σχετικά με αυτή την ασθένεια. Τι είναι το έμφραγμα του μυοκαρδίου; Ποια είναι τα αίτια και τα συμπτώματα της καρδιακής επίθεση; Ποια είναι η θεραπεία; Το πώς ακριβώς να σταματήσει zawałowi καρδιά;

zawał

Καρδιαγγειακή νόσο (έμφραγμα του μυοκαρδίου), καθώς και βασικά, οξύ στεφανιαίο σύνδρομο, ως αποτέλεσμα ενός απότομου περιορισμού της ροής του αίματος μέσα στις στεφανιαίες αρτηρίες.

Στεφανιαίων αρτηριών, δηλαδή των αγγείων που τροφοδοτούν με αίμα τον καρδιακό μυ, συνήθως 2 ή περισσότερα αριστερά, καθώς και λιγότερο σωστά.

Η βασική αιτία της κατάστασης στην έντονη στεφανιαίο σύνδρομο-είναι πάντα μυοκαρδιακή ισχαιμία. Το επίπεδο της σοβαρότητας είναι η βάση για την εισαγωγή των ειδών, οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου.

Μεταβολές στο ΗΚΓ ή, ελλείψει αυτής, αντιστοιχεί στο βαθμό της στένωσης του αγγείου, και, επίσης, αυτό το πρότυπο σας επιτρέπει να χωρίσει μια καρδιαγγειακή νόσο

έντονη στεφανιαίο σύνδρομο χωρίς ST-segment ύψος, όταν η κυκλοφορία είναι μειωμένη, ωστόσο συνεχίζει να είναι

έντονη στεφανιαία διαταραχή με ανάσπαση του ST-τμήματος – όπως αρτηρία είναι εντελώς κλειστό

Και στις δύο αυτές περιπτώσεις, οι βιοχημικοί δείκτες είναι αυξημένοι σε δύο, ενδέχεται να αντιμετωπίσετε τροποποιήσεις στο ST τομέα σχετικά με το ΗΚΓ, ωστόσο, η βάση του τμήματος είναι η αύξηση της ιστορίας.

serce

Το πρόβλημα παρόμοιο με καρδιακή ανακοπή, από τη σκοπιά συνηθισμένη εκδήλωση είναι στηθάγχη απρόβλεπτη. Παρ ‘ όλα αυτά, σε αυτή την περίπτωση δεν υπάρχει ΗΚΓ προσαρμογές ή αυξημένα στυλό, το κυρίαρχο τον πόνο στο στήθος.

Έμφραγμα του μυοκαρδίου – αίτια

Αιτία του εμφράγματος του μυοκαρδίου συχνά είναι η αθηροσκλήρωση, δηλαδή στένωση των αιμοφόρων μέσω προκαταβολών, ειδικά χοληστερόλης. Παρ ‘ όλα αυτά, η αθηροσκλήρωση αναπτύσσεται σταδιακά, γιατί είναι αυτό που προκαλεί καρδιακή ανακοπή, η οποία είναι ένα πρόβλημα ξαφνικά;

Ο λόγος είναι η βλάβη των αθηρωματικών πλακών. Μερικά από αυτά είναι υποτίθεται ασταθής πλάκες που έχουν σπάσει γρήγορα. Αυτό, κατά συνέπεια, τα αιμοπετάλια θα ανακαλύψετε ακριβώς πώς η διακοπή των γευμάτων και, επίσης, αρχίζουν να αποδίδουν σε αυτή την περιοχή. Επιπλέον, υπάρχει σπασμός των αρτηριών.

Και τα δύο αυτά αποτελέσματα, όταν έχουν πολύ μεγάλη βαρύτητα προκαλεί το κλείσιμο του σκάφους, καθώς και στην περίπτωση της αναιμίας.

zawal2

Παράγοντες κινδύνου καρδιακής προσβολής επιπτώσεις για το σχηματισμό των αθηρωματικών πλακών και το ράγισμα. Για την καλύτερη εξέτασε τον κίνδυνο μεταβλητές αποτελούνται από:

υπερλιπιδαιμία, δηλαδή, η επιπλέον του “αρνητική χοληστερίνη” LDL

Κάθε ένα από αυτά τα στοιχεία μπορούμε να τα τροποποιήσετε, καθώς και σημαντικά χαμηλότερη από την απειλή από καρδιακή προσβολή, οδηγεί έναν υγιή τρόπο ζωής. Υπάρχουν επίσης μια σειρά από πτυχές που δεν μπορούμε να επηρεάσουμε: η ηλικία όσο και το φύλο (τα αρσενικά είναι εξαιρετικά επιρρεπείς και επίσης τα άτομα μεγαλύτερης ηλικίας), την εμφάνιση της μια καρδιά επίθεση σε μέλη της οικογένειας.

Στις 2 τελευταίες περιπτώσεις το έμφραγμα του μυοκαρδίου προκαλείται από την ανεπαρκή παροχή οξυγόνου σε σχέση με τις απαιτήσεις του μυοκαρδίου.

Έμφραγμα του μυοκαρδίου – σημεία και συμπτώματα.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *