Συμπτώματα καρδιακών παθήσεων

Η διάσταση της στεφανιαίας αρτηρίας που βρίσκεται κοντά, καθώς και το βαθμό κλείσιμο, αποδεικνύουν πόσο τρομερή είναι η καρδιαγγειακή νόσο. Κατά συνέπεια, τα σημάδια της καρδιαγγειακής νόσου μπορεί να διαφέρει.

serce2

Αν το παρεμποδίζεται αρτηρία είναι μικρή, δεν πραγματικά αισθάνονται το κλείσιμο μιας μεγάλης αρτηρίας μπορεί να επιφέρει θάνατο.

Παρ ‘ όλα αυτά, είναι πολύ λιγότερες λεπτομέρειες, καθώς και όταν βιώνουν μια καρδιαγγειακή νόσο είναι απλά, αφού εκτός από διάφορα άλλα πολύ πιο συνήθη αίτια αυτών των σημείων και συμπτωμάτων.

Σίγουρα, αυτές οι συνθήκες μπορεί να συμβεί, ένα-ένα, πολλά ταυτόχρονα, πολύ σπάνια, τα πάντα.

Συμβαίνει ότι ένα καρδιαγγειακή νόσο έχει niecharakterystyczne σημάδια και τα συμπτώματα ή δεν έχουν απολύτως, ακόμη μια παρουσία του ανιχνεύεται μόνο μετά από πολύ καιρό, από την εκδήλωση με βάση το ΗΚΓ προσαρμογές ή αισθητικές μελέτες.

Επαγγελματίες: λίγα χρόνια πριν την καρδιακή προσβολή, μπορεί να εμφανίσουν σεξουαλική δυσλειτουργία.

Λίγα χρόνια πριν από την εμφάνιση σημαντικών καρδιακών παθήσεων και επίσης καρδιακή ανακοπή εξαιρετικά συχνά, οι πελάτες έχουν ανικανότητα. Είναι εξαιρετικά σημαντικό να μην μειωθεί, καθώς δεν είναι συνεχώς να διευκρινιστεί αυτό το άγχος.

Στο ΗΚΓ το ιατρικό επαγγελματία αξιολογεί γενικά το ST τομέα, καθώς και στηριζόμενη στην προσαρμογές όγκου τους, μπορεί να ανιχνεύσει μια καρδιακή ανακοπή, ακόμη και χωρίς να έχει επιβεβαιωθεί με εξέταση αίματος.

Με βάση το ΗΚΓ, σε ορισμένες περιπτώσεις, είναι εφικτή σε συμπεράσματα, τα οποία είναι των στεφανιαίων αρτηριών δεν ήταν ασφαλής, και ποιο μέρος της καρδιάς .

heart

Σημάδια του εμφράγματος του μυοκαρδίου πολλές, συνήθως ελέγχεται από το τροπονίνης ενζύμου, καθώς και janus κινάσης της κρεατίνης. Ενισχύεται ο βαθμός τους επιτρέπει τη διάγνωση.

Το αυξημένο βαθμούς δείκτες συνήθως δεν συμβαίνει, παρ ‘ όλα αυτά, ταυτόχρονα με την εμφάνιση των συμπτωμάτων, για το λόγο αυτό, συχνά για να επικυρώσετε την έντονη στεφανιαία και η ομάδα απαιτεί μια σειρά από εξετάσεις αίματος κάθε λίγες ώρες.

Είναι απαραίτητο όχι μόνο το υπερβολικό βάρος, αλλά επίσης αλλάζει την ποικιλία των χαρακτήρων στο περιβάλλον.

Πολύ λιγότερο συχνά χρησιμοποιηθεί για τη δοκιμή είναι ηχοκαρδιογραφία, η οποία επιτρέπει να εντοπίσει εφικτό άμεσα ζητήματα, οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου, όπως είναι τα θέματα της shutoffs ή βλάβη στην καρδιά τοίχο.

Τομογραφία κάνει συγκεκριμένα.

Σε κατάσταση ανίχνευσης οξύ στεφανιαίο σύνδρομο ΗΚΓ και/ή βιοχημικές μελέτες koronarografię (αγγειογραφία των στεφανιαίων αγγείων).

Έτσι επικυρωθεί το περιστατικό της καρδιαγγειακής νόσου, είναι επίσης δυνατό στο συμπέρασμα ότι το δοχείο είναι κλειστό, καθώς και να αναλάβει αμέσως τη θεραπεία.

Στεφανιαία αγγειογραφία περιλαμβάνει την εισαγωγή σε σύγκριση με τις στεφανιαίες αρτηρίες, καθώς και φανταστείτε τους με τη βοήθεια των ακτίνων-χ ακτίνες-χ ακτίνες του μαστού.

Έμφραγμα του μυοκαρδίου, θεραπεία.

Η θεραπεία της καρδιαγγειακής νόσου αρχίζει ακόμα και πριν την εισαγωγή του ασθενούς στο ιατρείο.

eat

Αν το ασθενοφόρο του προσωπικού υποψιάζεται σοβαρή στεφανιαία σύνδρομο, προσφέρει τα μεμονωμένα φάρμακα, χωρίς περιορισμό, ακετυλοσαλικυλικό οξύ, καθώς και οξυγόνο.

Πρόσωπο η θεραπεία στηρίζεται σε τι είδους καρδιακή προσβολή, το άτομο είναι το πρόβλημα καθώς και τις τεχνολογικές ικανότητες των νοσοκομείων, που αρρώστησε.

Όταν πρόκειται για οξύ στεφανιαίο σύνδρομο με υψόμετρο τμήμα του ST είναι πιο συχνά ο ασθενής υποβάλλεται σε διαδερμική στεφανιαία angioplastyce (PCI), κατά προτίμηση μέσα σε 2 ώρες μετά την εισαγωγή στο κέντρο υγείας.

Η επιλογή είναι η θεραπεία fibrynolityczne, που είναι, η διάλυση του θρόμβου με φάρμακα στις συνταγές ενδοφλεβίως, σχεδόν ποτέ, χειρουργική επέμβαση για την εμφύτευση από passów.

Δήλωσε μέθοδοι θεραπείας είναι συνεχώς έρχονται με φάρμακα από του στόματος όσο και ενδοφλέβια ένεση. Εάν εντοπιστεί οξεία θρόμβωση της στεφανιαίας, χωρίς ανύψωσης ST-τμήματος, είναι ζωτικής σημασίας για το άτομο, την κατάσταση, μεταξύ άλλων, την καρδιά τιμή, την πίεση του αίματος ή στυλό από έμφραγμα του μυοκαρδίου.

Έμφραγμα του μυοκαρδίου

Αποκατάσταση μετά από μια καρδιακή ανακοπή, η καρδιά είναι το στοιχείο της θεραπείας, μπορεί να πραγματοποιηθεί μέσα σε 2-3 μήνες.

Μετά τη θεραπεία και επίσης την αποκατάσταση, είναι απαραίτητο να έχουμε κατά νου για τη διατήρηση της σωματικής ευεξίας μέσω κανονική προπόνηση. Η ένταση της άσκησης πρέπει να προσαρμόζεται στις ικανότητες του ατόμου.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *